Anonim
Wieden + Kennedy irodák: Featherstone Young

A londoni Featherstone Young stúdió befejezte egy új iroda belsejét a Wieden + Kennedy űrreklámügynökségnek Londonban.

A projekt részét képezte a mezzanine padlók kettős magasságú terekhez való hozzáadása és rugalmas előadóterem létrehozása 160 fő számára.

A helyiségből elinduló garázskapuk külön külön helyiségeket külön rendezvények elrendezésére szolgálnak.

A képeket Tim Brotherton készítette.

Íme néhány további részlet az építészektől:

-

A Featherstone Young teljes új londoni iroda és oktatási hely a Wieden + Kennedy reklámügynökség számára

A Featherstone Young (korábban Featherstone Associates) sikeresen befejezte a Wieden + Kennedy vezető kommunikációs ügynökség (W + K London) felújítását és felszerelését. Az új iroda a The Old Truman sörgyárban található Londonban, a Brick Lane körzetben.

Az új irodahelyiség belső kezelése - A „Cole” célja nemcsak az volt, hogy a progresszív ügynökség számára dinamikus munkaterületet biztosítson munkatársaik számára, hanem egy multifunkcionális rendezvényteret teremtsen a kreatív partnerekkel és ügyfeleikkel való együttműködés ösztönzése érdekében. Plusz, a kézműves és termékfejlesztési terület új iskolája számára a Platform nevű ügynökség keretében. A W + K Platform egy olyan kezdeményezés, amely a jövőbeli kreatív tehetségeket és lehetőséget kínál arra, hogy a fiatalok a csapattal együtt dolgozzanak szakértői projektekben, élő ügyfél-előadásokban, valamint a rendezvényterület és a program kurátorában.

A Platform hely egy úszó tér az új és a meglévő irodákban, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy mindkét épület különféle részeit elfoglalják, és elmerüljenek a napi tevékenységekbe. Az új épület további kulcsfontosságú terei közé tartozik a konyha és az étkező, amely a központi szociális csomópont, ahol informális találkozók zajlanak. Van egy 5 méter hosszú szigeti egysége, amely párosul, mint tárgyalóasztal és pirítóst készítő munkalap. A szekrény ajtajait használt szekrény fogantyúkkal, a közeli Petticoat Lane és a Spitalfields bolhapiacok felé mutatnak.

Az egyik emeleten egy nagy, rugalmas előadóterem van, amely rendezvények széles skáláját képes befogadni az intim egy-egy találkozótól a nagyszabású zenei előadásokig, akár 160 fő befogadására. A személyre szabható behúzható lámpák lehetővé teszik a légkör megváltoztatását, és a Featherstone Young drótvázas építési munkafényszórókat használt csoportos elrendezésben, hogy a csillárhatást utánozza. Ezen a fő téren kívül egy sor garázszár van, amelyek testreszabott ajtó-ajtókat teszik lehetővé, hogy az elzárások vagy rejtett helyek legyenek a magántevékenységek számára, vagy pedig a főtér kiterjesztései.

A munkaterületeken vannak olyan „úszó” könyvtárak, amelyek hasonlóak a „varjú” fészkekhez, és amelyek teljes mértékben kihasználják a kettős magasságú ipari helyet. Ezek a lebegő terek vizuális összeköttetést biztosítanak a nagyobb munkaterületeken, és alul kialakítanak kisebb intim tereket, és további előnyeik vannak a alapterület gyakorlatilag megduplázódásával. Az új helyiségbe beillesztett egyéb létesítmények közé tartozik a szerkesztõ lakosztályok, a termékfejlesztési és kutatólaboratóriumok, a rugalmas galériaterület és a tetőterasz.

A Featherstone Young úgy tervezte meg az összes teret, hogy szórakoztató és rugalmas legyen. A tér elrendezésén belül vannak olyan egyedi tervezési elemek, amelyek segítenek az embereket a tér körül körbevezetni, miközben a humor érzetét fecskendezik. Ezek között szerepel a „lépcső a semmibe” és a vörös-alagútú folyosó, amelyet „szájnak és nyelvének kihúzására” terveztek. Az ipari esztétikát egyszerű, mindennapi anyagok és élénk színek, például a sárga, a piros és a zöld felhasználása egészítik ki.