Anonim

Skyuse Naruse Inokuma építészek által

A válaszfalak, amelyek nem érik el a mennyezetet, a Naruse Inokuma Architects által felújított japán lakásban nagyobb terek illúzióját teremtik (+ diavetítés).

A Naruse Inokuma Architects egy régebbi épület egyszintes felújítását befejezte és megtartotta a meglévő mennyezeti gerendákat, a mennyezet szakaszai öt finoman különféle halvány színben festettek.

A színek elrendezése nem egyezik a fa válaszfalak helyzetével, így az egyes szobák tágasabbak, mert a mennyezet széle a falon túlnyúlik, és nem látható.

"Az összes válaszfalat a gerendák alatti magasságban tartottuk, hogy összekötött tereket hozzunk létre, miközben fenntartjuk a magánélet érzetét" - mondta az építészek.

"A színek hangsúlyozzák a külön helyiségek túlterületét, és drámai módon megváltoztatják kifejezésüket a világítás legkisebb változása mellett" - tettek hozzá.

A kompakt lakásban két hálószoba található, amelyeket egy előszoba választ el, valamint egy nagy kombinált nappali és étkező. A konyhát és a fürdőszobát a főbejárat választja el egymástól.

A bútorok és a padlólapok szintén megtalálhatók az egész lakásban.