Anonim

D&V Multibrand Store, Guise

A skandináv építészek Guise ezt a stockholmi kiskereskedelmi helyet üres vászonként tervezte bármilyen divatmárka számára, hogy ruháikat megjeleníthessék (+ diavetítés).

Guise úgy tervezte meg a D&V Multibrand Store fehér belsejét, hogy semleges hátteret biztosítson a különböző kiskereskedők számára.

A porfestéssel bevont acél oszlopok perforált sarkokkal rendelkeznek, hogy elférjenek a rugalmas acél polcrendszer, és lehetővé tegyék a ruhák közvetlenül a lyukakon történő lógását.

Az oszlopok lépcsőzetesen vannak elrendezve, és eloszlanak az üzletben, különféle ruházati címkék által tervezett ruházat szerint csoportosítva.

A központi kijelzőegységek aszimmetrikus szögletes dobozokból készülnek, amelyek mindegyike kifordul az alapjaiktól, hogy a felületén nagyobb felület legyen a hajtott tárgyak számára.