Anonim
Aesop Marylebone üzlet belső tere a Studio KO-nál

Bőrápolási márka Az Aesop legújabb, londoni Marylebone-i üzletében, a Studio KO építészei olyan polcokon helyezkednek el, amelyek referencia létrákat használtak a gyümölcsgyűjtéshez.

A párizsi és a londoni székhelyű építészek a Studio KO tervezték az Aesop boltot a Marylebone High Street-en, és visszavágták a korábbi szülési ruhaüzlet belsejét az eredeti jellemzők feltárása érdekében.

"Az összes létező szövet bélés, plakátlemez és üzletberendezés mögött rejtett" - mondta a Studio KO partner Clemence Pirajean Dezeennek. "Nagyon sok képzeletre volt szükség ahhoz, hogy olyan durvanak lássa, mint ma."

Az épület belsejében végzett felújítási munkálatok során rejtett ablakok, kandalló és szén raktár került feltárásra. Mindezeket az eredeti lábnyom megőrzése érdekében tartották.

A termékeket fehér mosott körtefa polcokon mutatják be, amelyeket gyümölcsgyűjtők létrái inspiráltak, és amelyek a megvilágított téglafalakat pézsma hangon színezik.

"A meglévő padlólapokat megőrzik, felújítják és lezárják" - mondta Pirajean. "Egy deszkáról hiányzik egy titokzatos zöld moha, amely átszaporodik."