Anonim
Image

A Hackney House épületében fekete asztalos asztal és kertjű szauna található

Az üvegezett hosszabbító segített a londoni székhelyű Applied Stúdiónak megvilágítani a Hackney otthona világos éhezésű belső tereit, amelyek fekete-fa dekorációval és a hátsó kertben szaunával büszkélkednek.

A Hackney House korábban sötét és változatos szobák sorát otthont adta, de az Applied Studio felújította, hogy kényelmesen elférjen a tulajdonosok között - egy fiatal pár, aki néhány évvel ezelőtt megvásárolta az ingatlant.

Image

A közelmúltig a pár Európában dolgozott, de Londonba való visszatérésük után szívesen hozták létre "álmai otthonukat", ahol évekig élhetnek.

"Imádták a környéket, mivel közel álltak a Broadway piacához, és a házak javítását akarták csinálni, nem pedig az áttelepítésükhöz" - mondta a stúdió ügyvezető igazgatója, Patrick Abrams Dezeennek.

A stúdió azzal kezdődött, hogy a ház hátsó oldalát kibővítették, hogy egy nyitott terű főzési és étkező helyiség legyen.

A szoba egyik felét a konyhának szentelték, amely sugárfekete fabútorokkal és gránitlapokkal borított chevron mintázatú padlóval rendelkezik.

Sápadt szürke márványból készültek a splashback, a felületi pult és két polc, amelyekben a lakosok edényeket és alapanyagokat tárolhatnak.

Image

"A háttér és a jellemző elemek élénk kontrasztját akarták" - magyarázta a stúdió.

"Tehát együtt dolgoztunk velük a természetes elemek bevezetésével, hogy enyhítsük ezt, azaz az asztalos asztalon látható szemcséket, a testre szabott mélyedések fogait és a padlólap természetes tulajdonságait."

Image

A szoba másik felében egy ferde, üvegezett tető alatt elhelyezett étkezőasztal és székek állnak rendelkezésre.

Mint a konyhában, a padló itt is chevron mintázatú, de világos árnyalatú fából készült. Külön vonalat hoz létre, ahol egy határfal állt, amelyre a stúdió reméli, hogy finoman bólint a ház "eredeti karakterére".

A hatalmas átjárható ajtó hozzáférést biztosít a parkosított kerthez, ahol egy kiegészítő szerkezetet állítottak fel, amely szabadtéri szabadidős teret teremt az ügyfél számára.

Belül egy kicsi, faburkolatú ülősarok, zuhanyzó és szauna.

A stúdió fényt hozott otthona többi részébe azáltal, hogy Crittall ajtókat használt a lakóterek összekötésére.

A kiterjedt keret nélküli tetőablakok szintén a ház új, dupla magasságú lépcsőjén vannak, amely egy cinkkel borított tetőtéri kiterjesztéshez vezet.

Tartalmazza a hálószobát, amely folytatja a földszint anyagpalettáját teljes magasságú, sötét fa szekrényekkel.

A szomszédos fürdőszobák nagy részét ezután szürke márványlapokkal borították, kiegészítve egy fekete-fehér zuhanyfejjel és csaptelepekkel.

Image